Кой е късметлийският ви цвят според датата на раждане

В зависимост от вашата рождена дата има цветове, които ще ви носят късмет и такива, които е по-добре да избягвате, особено в дни, в които се каните да предприемете важна крачка.

Според нумерологията всяко число има своите положителни и отрицателни характеристики, но за да привличате само хубавото, е препоръчително да се обличате в цветовете и да носите камъните, които привличате положителната енергия.

Прочети още: Кой е късметлийският ви цвят според датата на раждане

Любопитно: Учените откриха нова причина за кошмарите

Повече от девет часа сън на вечер причиняват кошмари откриха учени от Оксфордския университет, цитирани от в. "Дейли мейл".

Причината за това е, че човек прекарва повече време във фазата на бързото движение на очите (БДО), когато се появяват най-много кошмари.

Прочети още: Любопитно: Учените откриха нова причина за кошмарите

Масло от черен кимион – източник на здраве

Маслото от черен кимион е натурална и здравословна добавка, която има многобройни ползи за здравето. Лечебните свойства на маслото от черен кимион могат да помогнат при много здравословни проблеми. Научете повече за маслото от черен кимион, което е непрестанен източник на здраве.

Прочети още: Масло от черен кимион – източник на здраве

Грижа за педикюра на плажа

Да запазим чисто новия си педикюр след цял ден на плажа често ни се струва като мисия невъзможна. Всъщност обаче всичко се крие в подходящата грижа за кожата и ноктите на краката и няколко хитринки, които ще споделим с вас:

Грижа за педикюра на плажа

Лятото е времето на късите поли, феерични рокли и боси крака. Нямаме търпение да дойде време за отпуска и да се отправим към морето и да релаксираме на плажа. Подготовката за перфектния плажен вид включва и направата на педикюра. Морският пясък и солената вода, обаче са склонни да го унищожат само за ден. Ето защо открихме няколко съвета как да предотвратим тази катастрофа и да удължим неговото просъществуване дори и на плажа:

Добави описание

Прочети още: Грижа за педикюра на плажа

Храни, които могат да предотвратят косопад

Косата може да пада поради различни причини. Често това се случва от стрес и напрежение, недостиг на фолиева киселина, ниски нива на желязо, и др. Активното падане на коса може да е симптом на болести, свързани с еднокринната система, жлъчката и черния дроб. За да сте сигурни, че ще овладеете косопада, първо трябва да проверите дали организмът е здрав. Козметичните продукти и средствата от народната медицина могат само да подпомогнат справянето с проблема, но не и да го решат категорично.

Прочети още: Храни, които могат да предотвратят косопад

Joomla templates by a4joomla