Плюсове и минуси на изкуствените мигли

Изкуствените мигли безспорно правят погледа по-изразителен, ако са поставени правилно. Но както всеки друг продукт, те също имат своите недостатъци. Вижте плюсовете и минусите на изкуствените мигли.

Плюсове на изкуствените мигли

Подчертават очите

Ако ви предстои специален повод и искате да привлечете вниманието към очите си, изкуствените мигли са идеалният избор. Те подчертават очите, правят ги да изглеждат по-големи и придават завършен вид на грима, особено ако е професионално нанесен.

Прочети още: Плюсове и минуси на изкуствените мигли

Детоксикирайте тялото си с древен ритуал

Колкото повече пораства човек, толкова повече започва да уважава и да полага грижи за тялото си. Това може да се изразява по много начини – промяна в хранителния режим, практикуване на йога, спортуване, използване на специализирана козметика (в зависимост от типа на кожата, нейните проблеми и т.н.), подлагане на процедури, масажи.

Всъщност масажът е чудесен инструмент, с който се грижите не само за своята визия, но и за вашето духовно благополучие. Редовните масажи обаче са лукс и само малка част от хората могат да си ги позволят.

Прочети още: Детоксикирайте тялото си с древен ритуал

Книгата "Тормоз в училище"

„Тормоз в училище. Насилникът, жертвата и наблюдателят“. Насилникът, жертвата и (не толкова невинният) наблюдател са три роли в трагедия, която ежедневно се разиграва в домовете ни, в училищата, на детските площадки, по улиците и на работните места.

Тормоз в училище

Какво е и какво не е тормозът в училище? Как да го разпознаем? Какви са признаците, че детето ни е жертва, и как да го защитим? Какво трябва да се направи, за да бъде прекъснат цикълът на насилие в класните стаи, и как да помогнем не само на жертвите, но и на насилниците?

Прочети още: Книгата "Тормоз в училище"

Мотивирани за спорт

Ако обичате да спортувате, нямате нужда от допълнителна мотивация. Но ако не е съвсем така, нашите съвети ще ви помогнат да бъдете постоянни.

 

Започнете полека

Всички знаем, че спортът е полезен за здравето. За да бъде и удоволствие, започнете да тренирате постепенно. Най-важното е да поставите началото. През първата седмица отделете три пъти по 10 минути за спорт, през втората – три пъти по 15 минути. През следващите няколко седмици удължете времетраенето на тренировките до 20, 30 и 45 минути.

Прочети още: Мотивирани за спорт

Оцветяване за възрастни - модерна терапия

Книгите за оцветяване за възрастни са новата мания. Оказва се обаче, че освен приятно занимание за свободното време, оцветяването може да донесе редица ползи за здравето. Научете повече за оцветяването за възрастни като модерна терапия.

Прочети още: Оцветяване за възрастни - модерна терапия

Joomla templates by a4joomla