Градският транспорт в Новогодишната нощ и на 1 януари

На 30 декември 2017 година изпълнението на възложените линии за превоз на пътници („ШАНС – 99“ ООД, „ОБЩИНСКИ ТРАНСПОРТ РУСЕ“ АД, „ГЕОКОМЕРС“ ООД), ще се извършва съгласно съботните разписания, а на 31 декември 2017 г. и 01.01.2018 г. – с неделни разписания.

Прочети още: Градският транспорт в Новогодишната нощ и на 1 януари

Заря, хора, Павел и Венци Венц на площада за Нова година

Община Русе кани жителите и гостите на града на празничен новогодишен концерт на централния площад с начало 23.00 ч., на 31 декември. Гвоздеят в програмата е хип-хоп дуото Павел и Венци Венц. 

Прочети още: Заря, хора, Павел и Венци Венц на площада за Нова година

Ruse Flashmob Weeks започва днес

Ruse Flashmob Weeks започва днес. Организаторите от Община Русе обещават всеки ден до Коледа приятни стрийтарт и денс изненади в хипемаркети, градски транспорт, улици, площади и обществени сгради. В събитията ще се включат изпълнители от състави към ОМД – Русе, ОбДЦКИ – Русе, Държавна опера – Русе, ДТ „Сава Огнянов“ – Русе и др. Идеята е коледното настроение да се пренесе по оригинален начин на необичайни места в целия град.

АРЕНА

Клуб по настолни игри отвори врати в МИКЦ Русе

Клуб по настолни игри отвори врати в Младежки информационно консултантски център Русе. Младежите от Русе ще имат възможност да играят различни настолни игри, като Junglee Speed, Dixit, UNO, Кодови имена, шах и други. Желаещите да се включат трябва да се свържат с младежките работници на тел: 0879933370

Прочети още: Клуб по настолни игри отвори врати в МИКЦ Русе

Набират доброволци в Русе за световното по волейбол

Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев сподели, че централата ще обяви конкурс за доброволци, които да помагат по организацията на предстоящото световно първенство, на което България и Италия са домакини през 2018 година. "Работата по световното първенство няма нищо общо като обем и организация с другите големи първенства като европейско първенство или Световна лига. Ще трябват много хора. Ще обявим конкурс за доброволци и хора, които да помагат в София, Варна и Русе", обяви Ганев.  

BGvolleyball.com

Joomla templates by a4joomla