Празници на Сливо поле с Иван Звездев и Шкумбата

Празници на община Сливо поле започват днес и ще продължат до 20 август. Началото е в  10.00 часа с шах турнир в заседателната зала на Общината. Във вторник, 15 август, от 9.00 часа започва детски празник с рисунки на асфалт, игри и детска дискотека на паркинга пред търговския комплекс в града. От 10.00 часа е награждаването на участниците в конкурсите за рисунка, стихотворение и проза. 

Прочети още: Празници на Сливо поле с Иван Звездев и Шкумбата

Фронтменът на Steelheart пее в Русе на Грийн рок фест

Фронтменът на една от емблематичните за американския рок групи – „Steelheart“ Миленко Матиевич пристига в Русе като специален гост на деветото издание на „Грийн рок фест“. То ще се проведе на 15 септември от 17.00 часа на площад „Свобода“.

„Steelheart“ добиват популярност в началото на 90-те години заради невероятния гласов диапазон на Мили, който се превръща в сърцето и душата на групата. С неговия глас са прозвучали хитове като „She’s gone”, „For Your Love”, „Late For The Party”

Прочети още: Фронтменът на Steelheart пее в Русе на Грийн рок фест

Изложението BILLA Градини гостува в Русе

Шест български града ще бъдат домакин на изложението „BILLA Градини“ всяка сряда и четвъртък от август. Производители на плодове и зеленчуци от цялата страна ще имат възможност да представят продукцията си магазини от веригата в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе. 

Прочети още: Изложението BILLA Градини гостува в Русе

Съвременна фотография от цял свят гостува в Русе

Съвременна фотография от цял свят ще гостува в Художествена галерия - Русе от 10 до 28 август. Откриването е от 18.00 часа. Изложбата ще представи победителите от конкурса Voubs International Photography Awards 2016, а специални гости за откриването ще бъдат директорът на конкурса - русенецът Васко Василев и Фотографът на годината – Генчо Петков. Експозицията ще бъде представена пред публика за първи път след бляскавата церемония по връчването на наградите на VIPA 2016 – един от най-мащабните фотографски онлайн конкурси в света. 

Прочети още: Съвременна фотография от цял свят гостува в Русе

Консултант по кардиология с прегледи днес в Русе

Националният консултант по инвазивна кардиология доц. д-р Божидар Финков ще извършва днес диагностика и лечение в сектор „Инвазивна кардиология“ към отделението по Кардиология на УМБАЛ-Русе. Прегледите ще се извършват от 12:00 до 14:00 часа на първия етаж в Хирургичния блок на болницата. Записванията стават на тел.: 082/887216.

АРЕНА

Joomla templates by a4joomla